perjantai 24. tammikuuta 2014

Heppakuulumisia

  Moips! Tiistaina kävin vuokraamassa Lucea. Poni oli tosi intopiukee ja energinen eikä millään halunnut venyä eteen-alas tai sitten ajatella sitä peräänantoa. Lopulta poni väläytteli ihan hyviä pätkiä kun oli ensin saanut ravata turhat energiat pois. Lucen kanssa yritin taivutella sitä paljon ja ratsastaa rennoksi.
  Tallissa hoidin Lucen vaan ihan normaalisti pois ja loimitin sen.
Keskiviikkona menin ratsastustunnilla Elvis nimisellä hevosella. Elvis oli tosi kiva ja kulki rentona ja reippaasti pitkiä pätkiä (koko tunnin). Tunnilla mentiin pohkeenväistöjä, vastalaukkaa ja kaikkee sen tyylistä. Vastalaukat onnistui tosi hyvin ja vaikka välillä tuli vahingossa myötälaukka niin ei se haittaa mitään :D.
  Tunnin jälkeen venytin vielä Lucen jalat ja katoin että sillä oli kaikki hyvin ennenkun lähdin kotiin.
Elviksestä mulla ei ole kesää tuoreempia kuvia joten naurakaa sitten tälle söpölle <3
Muokkasin yhtä kuvaa kesältä vähäsen. Satuhevonen<3

Enempää ei nyt ole kerrottavaa mutta toivottavasti tämä riittää :) Pahoittelen sitä että mulla ei nyt hirveesti ollut kuvia mutta yritän ottaa kameran tallille mukaan.

7 kommenttia:

 1. Iha super söpö se vika kuva.♡ ja muutenki kiva postaus!!

  VastaaPoista
 2. HEI VOISITKO KERTOA YSTÄVÄLLISESTI JOKAISEN HEVOSEN IOKEAN NIMEN, SUVT, EMÄT, EMÄNEMÄNEMÄNEMÄT, ISÄNISÄNISÄNISÄNISÄNISÄNISÄNISÄT JA NIIN EDESPÄIN. sYNTYMÄPAIKAT JA KELLONAJATKIN OIS JEES? SYNTYMÄT KARSINASSA VAI LAITSALLA? ELÄINLÄÄKÄRIKÄYNNIT JA KAIKKI OMISTAJAT? EI OO PAKKO KERTOO MUT KIINNOSTAIS VAA IHA HUVIKSEE TIETÄÄ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en vastaa näin henkilökohtaisiin kysymyksiin. sori :)

   Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)