torstai 30. tammikuuta 2014

Vuokraus Lucella

Moikka! Tiistaina oli tallilla ja tarkoitus oli ratsastaa Lucea joten tässäpä siitä postausta! Lupailin edellisessä postauksessa että otan kameran tallille, no kuinkas sitten kävikään... Nyt saattekin sitten sekalaisen kasan kännykkälaatuisia kuvia.

rakkaan silmä
Harjailtuani ja varusteltuani Lucen lähdettiin maneesille kävelemään. Maneesissa talutin ensin Lucea jonkun aikaa ennenkuin nousin selkään. Aloin tekemään pitkällä ohjalla käynnissä pujottelua kun olin kävellessäni maneesissa nakannut pari tötsää pitkälle sivulle.
  Otin myös molempiin suuntiin loivia avotaivutuksia, ennenkuin aloin ravailemaan. Tulin ravissa myös pujottelua jotta Luce alkaisi taipua enemmän. Tein myös muita taivuttavia harjoituksia ja aina välissä käyntiä jotta poni jaksaisi paremmin.

Alkukäyntejä :)
Selässä  :))
  Otin Lucen kanssa molempiin suuntiin vähän vastalaukkaa ja annoin ruunan mennä vähän enemmän omaa vauhtia päästämättä menoa liian kovaksi. Luce oli ihan ihmeissään, kun ei enää laukattu, se olisi selvästi halunnut vielä lisää laukkaa.
  Välissä videoin jotain pätkää mutten taida julkaista sitä täällä :D. Talutin Lucea loppukäynneissä pitkän aikaa jonka jälkeen lähdettiin talliin ottamaan ponilta varusteet pois. Loimitin Lucen ja annoin sille suukon ennenkuin lähdin kotiin.

rakass 
Tästä tuli nyt vähän lyhyt postaus mutta menköön :). Ensi kerralla lupaan ottaa kameran mukaan, ehkä sitten parempilaatuisia kuvia tai videota...
  Haluaisitteko muuten puhelinen tyhjennys -postausta tänne blogiin? Vai millaista postausta toivoisitte? Kommenttia vaan tulemaan niin yritän toteuttaa toiveita!

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) ja tee puhelimen tyhjennys postaus!!;)

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Ja joo aattelinki vähäse :D

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus!!:) Se kännykkä postaus olis tosi kiva,tai joku MyDay kuvina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Voisin kyllä tehä molemmat :)

   Poista
 4. Iha hyviä kuvia vaikka oli kännykällä otettuja =D kännykkä postaus olis kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiitti :D. Joo suinkin toteuttaa sen :):)

   Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)