maanantai 10. helmikuuta 2014

Estetunnilla 8.2

Olin estetunnilla lauantaina, tunti oli todella kiva. Jatkettiin siitä mihin viimeksi jäätiin edellisellä estetunnilla (linkki postaukseen KLIK) Tällä kertaa kuitenkin hypättiin vähän korkeampiakin esteitä :).

  Tunnin alussa maneesissa oli tosi paljon ratsukoita, onneksi osa lähti pois ennenkun alettiin ravaamaan tai oltaisiin varmasti törmäilty! Menin taas Viivillä, se on kyllä ihan mahtava poni!
  Ensin tultiin puomeja, toisille puomeille piti ottaa tosi lyhyeksi ravi kun taas parilla puomilla sai pyytää reilusti eteen. Harjoitus oli hyvä ja Viivi ei kolistellut jalkojaan hirveästi.

Minulla ei nyt ole uusia kuvia kun en saanut estetunnille kuvaajaa mutta kuvitan tekstiä vanhoilla kuvilla.
  Puomitehtävien jälkeen alettiin tulla ensin yksittäisenä ristikkoa ja sen jälkeen ihan ratana. Yksittäinen este oli ympyrällä ja siihen ei askel meinannut millään tulla hyvin kun itse en pyytänyt Viiviä tarpeeksi eteen ja se jäi kaarteessa vähän pohkeen taakse.
  Muuten tehtävät onnistuivat hyvin, ensin radan esteet olivat pieniä ristikoita ja ponnistus tuli joka kerta vähän liian kauas, mutta esteet olivat pieniä niin se ei haitannut yhtään mitään. Liian lähellekin tuli pari hyppyä, varsinkin se ympyrällä oleva ristikko oli meille tosi vaikea alussa mutta saatiin me siihenkin pari hyvää hyppyä.
Aargh mun kädet! Onneks osaan nyt myödätä :D

Tässä on se meidän rata piirrettynä, se alkaa tuosta punasesta viivasta ja loppuu
keltaseen.
Vikoilla kerroilla kun tultiin tuo rata niin Viivi jotenkin heräsi henkiin ja ensin tuntui että se on ihan out of control. Lopulta sain Viivin kanssa jonkun yhteyden ja sitten esteet olivatkin ihan helppoja! Vikalla radalla esteet oli nostettu ristikoista pystyiksi, esteet oli ehkä 60-70 cm korkeudessa.
  Vika rata oli kaikista ehkä paras, mutta viimeiselle okserille tuli ponnistus liian lähelle ja se jouduttiin tulemaan uudestaan.
  Lähestyttiin sitä okseria uudelleen, Viivi laukkasi kovaa ja minä laskin askelia ponnistuspaikkaan. Sitten Viivi ponnisti ilmaan, selässä tuntui aivan kuin se olisi hypännyt lentoon. Kaukana alhaalla näkyi okserin vihreä takapuomi ja vihdoin tamma laskeitui esteeltä kauas okserin takapuomista.
  Mä olen vieläkin ihan fiiliksissä kun toi estetunti meni niin hyvin :). Taas saatiin palautetta niistä laukanvaihdoista, kun poni vaihtaa etujaloilla laukan. Sitten kun mulla oli kerrankin raippa sisäkädessä käskemässä ponia vaihtamaan laukka niin se veti kunnon pukit :D. Mutta vaihtoi laukan!

Tässä muutama kännykkälaatuinen kuva lauantailta:

Luce ja Kippura tarhassa
1. Viivi tarhassa kavereiden kanssa.  2. Vasta harjattu karva, kyllä kiiltää!

7 kommenttia:

 1. Kiva postaus!:) Mun blogi melkeintaydellisia.fi
  Miten muuten saa laitettuu sillein että näkyy vaan etunimi eikä sukunimee??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Sen saa jostain Google tilin asetuksista en ihan tarkkaan muista että mistä

   Poista
 2. Joo munkin mielestä teillä meni hyvin, mutta mun mielestä hypättiin kyllä viimekerralla korkeempia kun nytten... Sä sit varmaan hyppäsit siin lopussa niitä vielä korkeempia? no kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli ne siin lopus korkeempii. Harmi ku et nähny :(. Kiitus <3

   Poista
  2. Siis melkeintaydellisis.blogspot.fi
   kiitus avusta,jälleen maailma hymyilee!:D

   Poista
 3. Hieno banneri, hyviä kuvia :)

  http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)