torstai 6. helmikuuta 2014

Paras poni + video

Moips! Tiistaina kävin ratsastelemassa Lucella, poni oli ihan paras! Se ei oo pitkään aikaan venynyt kaulastaan yhtä hyvin eteen-alas. Tälläkään kertaa mukanani ei ollut kuvaajaa mutta kuvailin itse videota niin että kamera oli jakkaran päällä. Ei oikeen onnistunut mutta katsotaan josko saisin videota tänne postauksen loppuun.
<3
  Aloitin ihan käynnissä (ei videota) tekemään kolmikaarisia kiemuroita ja ympyröitä. Myöhemmin aloin ravaamaan ja tuntui että Luce vaan juoksi alta pois. Kokeilin, että auttaako jos heitän raipan pois ja kyllä auttoi! Luce halusi nyt ihan itse venyä ylälinjastaan tuntui muutenkin kivalta. Taidankin alkaa ratsastamaan sitä ilman raippaa :).
  Ravailin Lucella pääasiassa ympyrällä että saisin videota. Ravasin myös koko uralla ja kolmikaarisella kiemuralla. Laukkasin vähän sekä ympyrällä että pitkällä sivulla, Luce oli ihan super mutta itse vähän feilasin kun lähdin laukkaamaan liian pitkällä ohjalla :D.

Ainoa onnistunut kuva....
laatu... kuva kaapattu videolta
Tämäkin kuva kaapattu videolta siksi laatu :/

Videolle en tietenkään saanut niitä parhaimpia pätkiä mutta on tossa jotain. Maneesissa ei oikeesti ole noin pimeää mitä videossa näyttää, kamera vaan sössi jotain ja video täyttää siltä mitä se on. My dayn kuvasin tiistaina ja julkaisen sen varmaan huomenna tai lauantaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)