maanantai 31. maaliskuuta 2014

Se, joka sano et kukaan ei ole täydellinen, unohti sut ♥

  Voih, mä en tiedä mistä mä alottaisin. Kaikki vaan on niin hyvin just nyt. Olin sunnuntaina ratsastamassa Lucella ja voi että kun se oli taas niin lutunen! Ratsastettiin kentällä, ulkokausi on nyt avattu!


  Aloitettiin kentällä, jossa mulla oli hetken aikaa kuvaaja ja sainkin iloisena takaisin kameran täynnä suloisia kuvia ponipapasta, kiitos Anna!
  Menin kentällä ihan rennosti pitkähköllä ohjalla käyntiä ja ravia. Luce tuntui heti alusta tosi laiskalta mutta kuitenkin rennolta ja iloiselta. Ja sehän se on pääasia että poni pysyy tyytyväisenä. Tein paljon kiemuroita käynnissä ympäri kenttää mutta ravasin ainoastaan yhdessä kohtaa ympyrällä koska muualla oli vielä vähän lätäköitä. Kun maneesi vapautui niin mentiin sitten sinne vielä laukkaamaan ja ravaamaan.
  Luce tuntui siis niinku sanoin tosi hyvältä ja rennolta. Se halusi venyttää ylälinjaansa välillä vähän liian alas ja kulkea turpa maassa, mutta en viitsinyt sen antaa mennä paljoa sillä tavalla ettei se kompastu omaan nenäänsä! 

No, ei mulla nyt ole oikeen muuta kerrottavaa, antaa kuvien ja videoiden puhua puolestani!


8 kommenttia:

 1. Lucella on söpö turpa siinä vikassa kuvassa♥Hauska se video.

  VastaaPoista
 2. Ootko jo kasvanu yli poneista? Sun jalat kohta laahaa maata..:/ kannattaa ajoissa ja pikku hiljaa vaihtaa hevosiin!:)
  p.s. Kuinka pitkä olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän hyvin itekki et oon vähä pitkä :D. Eikai ne maassa asti laahaa? Ja oon suunnillee 170 cm pitkä

   Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)