maanantai 10. maaliskuuta 2014

Sunny Day

  Sunnuntaipäivä oli ihana ja aurinkoinen. Teki mieli ratsastaa kentällä, mutta siinä oli vielä vähän jäätä ja paljon lätäköitä. En siis mennyt kuraamaan ponia koska en jaksanut pestä (laiska).
  Tallille tultaessa otin heti Alisan kanssa kameran ja lähdettiin kuvaamaan heppoja. Muutamia hyviä kuvia tuli ja muutama ei niin onnistunut :D. Nomutta, kuviin:  Ja mennääs sitten siihen Luce pappaponin ratsastukseen näitten kuvien jälkeen. Luce oli tosi laiska, mutta epäiltiin että se johtuu siitä uudesta ja pehmeästä maneesin pohjasta, että se on raskaampi ja väsyttää eri tavalla.
  Alkuun talutin Lucea kentällä, kun maneesin pohjaa lanattiin. Päästiin sitten ihan siistille pohjalle ratsastamaan. Aloitin käynnissä tosi pitkin ohjin eteen-alas juttuja. Pikkuhiljaa aloin lyhentämään ohjia ja ratsastamaan ponia vähän tiiviimpään pakettiin. Hetkittäin ajatukeni onnistui, Luce kulki pätkittäin tosi kivasti mutta välissä se vähän yritti luistaa niin en saanut ihan tasaista muotoa aikaan.

Mulla ei nyt ole uusia kuvia mutta nää kuvat on edelliseltä vuokrauskerralta.
  Pikkuhiljaa aloin ravata Lucella, alussa ihan vaan pitkin ohjin taivuttelua ja semmoista. Aloin taas ratsastamaan ponia vähän enemmän ns. pakettiin ettei se ihan kulkisi kaula pitkällään. Taas oli sama ongelma kuin käynnissä että pätkittäin sujui tosi hyvin ja se tuntui tosi hyvältä sielä selässäkin.
  Ravissa tein myös siirtymisiä ja paljon suunnanvaihtoja että Luce vähän virkistyisi kun koko ajan sai olla pyytämässä aktiivista ravia. Aloin vähän turhautua kun poni oli niin tahmea, jossain puolen tunnin jälkeen sitten otin ihan laukkaa ympyrällä kun yleensä Luce innostuu siitä :). Tälläkin kertaa se meni laukassa tosi hyvin, annoin sen laukata vähän vapaammin enkä lähtenyt työstämään laukkaa millään tavalla.


  Laukan jälkeen käynnissä Luce oli vielä alkuakin parempi, silloin kun se meni hyvin niin se oikeasti liikkui tosi kivasti, Alisakin sanoi että Luce näyttää tosi hyvältä. Ravissa otin sitten vaan ihan rennot loppuravit puolipitkällä ohjalla enkä työstänyt ravia yhtään mitenkään, mutta Luce kulki silti todella kivasti.
  Otin vielä loppukäynnit ihan pitkillä ohjilla ensin selässä ja sitten vielä talutin ponia. Sellainen ratsikerta sunnuntaina, jäi tosi hyvä maku suuhun ja tästä onkin hyvä jatkaa ensi sunnuntaina :).

5 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia taas!:) Osaat hienosti kuvata! Tää blogi on täynnä hyvä laatusia kuvia;)


  Olis kiva tutustuu,tiiän Kyl sut Amandan kautta ja,näin.Mut kuitenki:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Sopivasti sattu kiva keli ni ei tarvinnu asetuksia juurikaan muutella.
   No tuu vaan tutustuu enemmänki jos huvittaa :D

   Poista
 2. Tosi ihana postaus ja hienoja kuvia :)!

  http://sghuckleberry.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Miten nuo kuvat on nuin keltasen vihertäviä?(:

  www.jennynhevoselamaa.blogspot.com

  VastaaPoista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)