perjantai 16. toukokuuta 2014

Pomppufiilis!

  Hei vaan taas! Torstaina kävin iltapäivällä lähdin kolmen kaverin kanssa tallille ratsastamaan Troppia. Kiitos Iidalle ponin lainasta ja ratsastustunnista sekä Iidalle, Ainolle ja Amandalle iso kiitos mahtavasta seurasta! Tarkoituksena oli vähän hyppiä esteitä ja Iidan pitää minulle ratsastustunti.
  Talleilu alkoi mukavasti sillä, että Troppi pääsi minulta karkuun... No, pienen karkureissun jälkeen päästiin harjaamaan ponia. Varusteltiin Troppi kaikessa rauhassa ja menin sitten kentälle. Aloitin ihan pitkällä ohjalla käyntiä ja sitten aloin taivuttelemaan Troppia kolmikaarisilla kiemuroilla. Troppi taipui tosi kivasti ja tuntui käynnissä tosi hyvälle.

Alkukäyntejä :)
Jatkoin ravilla taivutteluja samalla kun Iida kasasi esteitä, tai oikeastaan  kavaletteja keskiympyrälle. Ravailin hetken uralla ja tulin sitten ravissa puomeja. Ne meni ihan hyvin, mutta Troppi halusi mennä vaan kovaa ja tuntui välillä siltä etten ihan 100% hallinnut sitä.
  Tulin tätä tehtävää molempiin suuntiin jonkun verran ja otin sitten pienet väikäynnit. Kohta Iida käski tulla saman tehtävän laukassa. Alkuun meni ihan hyvin mutta sitten Troppi lähti välillä kaahaamaan enkä ihan saanut pidettyä sitä.


Eipä vissiin tultu yhtään juureen..?
  Kun olin tullut molempiin suuntiin laukassa ympyrällä pikku kavaletteja, iida kasasi niistä pitkälle sivulle pienen okserin. Ekalla kerralla Troppi tuli tosi kovaa, ja sitten otin pidätteitä aika paljon ennen estettä ja vähän ennen okseria päästin Tropin vähän kovempaa ja sitten meni jo paremmin. Yksi juttu kyllä mitä pitäisi harjoitella, on se, että kun mä pidätän ohjista niin mun kädet nousee tosi ylös. Pitäisi siihen siis kiinnittää huomiota enemmän! Iida nimittäin hoki koko ajan, että "kädet alas, kädet alas".


Tää on mun lempparikuva eilisistä hyppykuvista vaikka kuskin ilme on jotain kammottavaa...
  Ravasin vielä rennosti pitkällä ohjalla loppuravit ja lähdettiin maastoon kävelemään loppukäynnit! Mentiin johonkin random metsään ja oltiin siellä ehkä 20 min. Troppi ei millään malttanut seistä paikallaan ja oli vähällä kaataa pari pientä kuusta maistellessaan havuja... Metsässä oli kuitenkin tosi kivaa ja toi vähän vaihtelua ainaiseen kentällä ratsastukseen.


Vähän erilailla muokattu kuva!  Tuo metsä hyökkäsi oikeen silmille niin oli pakko keksiä jotain siihen :D

Siellä me mennään polkuja pitkin (ja vähän vierestäkin...)

Juulia: "seiso nyt hetki paikallas että Amanda saa hyvän kuvan"
Troppi: "en haluu kun täällä on niin jännää!"
  Sellainen ratsastus tällä kertaa, ihan kivasti meni vaikka muutamia pieniä virheitä löytyi. Yritin kuitenkin parhaani ja ehkä tästä oli vähän hyötyä ajatellen seuraavaa estevalmennusta. (josta en muuten tiedä että milloin menisin). Hyppykuvia katsellessa huomasin myös että mun jalka seilaa pitkin Tropin kylkiä, ovatkohan ne hieman väärässä paikassa??? Käykäähän myös Amandan blogissa katsomassa jos sinnekin ilmestyisi torstailta kuvia pian!

7 kommenttia:

 1. Troppi on nii hieno :3 no eivaa tietty on ;D mun ottama kuva oli sun lemppari:o kiva postaus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoit sitte saman kommentin kaks kertaa :D ja kyl se oli paras se sun ottama, tietty!

   Poista
 2. Kiva postaus ja ihani kuvia <3 :)

  VastaaPoista
 3. Hahaa, tääl olikin tuttuja! ;)
  Sait kyllä uuden lukuan kunhan pääsen koneelle! :)

  VastaaPoista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)