perjantai 30. toukokuuta 2014

Viimeinen päivä seiskaluokkalaisena

  Moikka! Perjantai, viimeinen päivä seiskaluokkalaisena. Siinä vasta hyvä aihe kuvata myday. Ajattelin ensin kuvata mydayn teille videolla, mutta koska movie maker on edelleen vähän sekaisin, toteutan tämän nyt kuvina.


  Koulu alkoi 9.00, joten herätyskello (tai kännykkä) herätti puoli kahdeksalta. Puin päälleni jonkin sortin juhlavaatteet ja suunnistin aamupalalle. Aamupalaksi otin paahtoleipää, jugurttia ja kaakaota, nam!  Aamupalan jälkeen harjasin hiukset ja suoristin niitä vähän. Etsin itselleni korvikset ja kaulakorun, ja eikun sitten vaan meikkailemaan. Laitoin puuteria, ripsiväriä ja semmosta body shopin huulirasvaa missä on seassa vähän blingejä, niin en sitten tarvinnut huulipunaa/huulikiiltoa.  Vielä pikaisesti ootd -kuva kevätjuhlavaatteista jonka jälkeen suunnistin kouluun.


  Koulussa meillä ei sitten ollut mitään järkevää tekemistä. Ensin meillä oli kaksi luokanvalvojan tuntia, pelattiin hirsipuuta ja älypäätä sekä säädettiin kaikkea ihan turhaa. Ruokailun jälkeen meillä oli vielä kevätjuhla, jonka jälkeen pääsimme kotiin.


  Kotona pakkailin ensin ekan kesälomaviikon vaatteita mukaan ja söin vähän mutakakkua ja muuta välipalaa. Selailin kännykällä vielä uutisia ja blogeja, jonka jälkeen aloitin kirjoittamaan tätä postausta.
  Illalla vielä autolla nokka kohti kesälomaa! Wippii, kesäloma on nyt alkanut ja seiskaluokka lauantaina virallisesti takana, tosin mullahan kesäloma alkoi jo perjantaina kun lauantaina en mene kouluun.


  Tähän loppuun en malta olla mainitsematta, että blogissa on taas uusi banneri! Edellinen oli kyllä ihanan keväinen ja muuta, mutta tämä sopii nyt paremmin, koska edellisessä ei ollut yhtään Viivin kuvaa. Mitäs te tykkäätte uudesta bannerista?

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva myday! Bannerikin on älyttömän ihana,oisit tietty voinut laittaa ehkä Lucen kuvan;)

    VastaaPoista
  2. Kiva my day postaus :) ja toi uus banneri on ihana <3

    VastaaPoista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)