sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Viikon blogihaaste: Suosikkiblogit

OHJEET: Jaa suosikkiblogisi muiden kanssa, ehkä joku löytää näin lisää lukemista! Esittele blogit lyhyesti ja kerro miksi pidät juuri niistä eniten.


   Ehdottomasti yksi lemppariblogeistani on Tiian Voitto Kotiin -blogi. Moni varmasti lukee/tietää Tiian blogin. Pidän erityisesti blogin upeista bannereista sekä postauksien hyvälaatuisista kuvista. Löysin blogin joskus monta vuotta sitten ja Tiian ja Voiton blogi onkin ensimmäisiä lukemiani blogeja.

Susannan Puoliverinen Prinssi -blogi kertoo Susannan ja hänen hevosensa Nuutin elämästä. Blogi suorastaan tulvii hyvälaatuisia ja hauskoja kuvia, joita on kiva katsella. Lisäksi Susanna osaa kirjoittaa postauksia todella hauskasti ja yleensä nauran kuvateksteille vedet silmissä!
 Hilan Puskateam on yksi uusimmista blogeista blogiluettelossani. Blogi kertoo 14 -vuotiaasta Lotasta ja hänen treenikaveristaan Dockanista. Blogi on täynnä hyvälaatuisia kuvia ja huolella kirjoitettuja postauksia, joita on kiva lukea.

Miisan blogi Even angels will fall on ehdottomasti parhaita lifestyleblogeja joihin olen törmännyt! Miisan blogissa on paljon kivoja asukuvia. Yleensä joka postauksen lopussa on myös Miisan uusin Youtube -video, jotka ovat ihan mahtavia!


Tulipas lyhyt postaus, mutta tässä on nyt mun lemppariblogit! Löytyikö uutta luettavaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)