perjantai 29. elokuuta 2014

Millaisia postauksia sä haluaisit?

  Moi! Pahoitteluni epäaktiivisuudesta, tähän asiaan on tulossa muutos! Viime viikot olenkin vain istunut koulun penkillä tai ollut tallilla, aikaa bloggaamiselle ei ole juuri ollut. Eipä mulla ole ollut kuviakaan.

Nyt mä annankin teille vapauden toivoa ihan mitä postauksia haluatte, kohtuuden rajoissa kuitenkin. Videoita saa ehdottaa (ja pitää!) mutta myös jotkut erikoispostaukset on erittäin tervetulleita! Mun on pitänyt jo viikkotolkulla kuvata ratsastusvarusteiden esittelyä, mutta aina jotkut sukat tai housut tai huppari on pyykissä niin etten saa kunnollista videota kuvattua. Jos joitakin ehdotuksia tulee paljon, tai joku mielenkiintoinen ja inspiroiva idea kävelee vastaan, lupaan toteuttaa sen!

Nyt sitten vaan ehdottelemaan postausideoita!


6 kommenttia:

 1. Room Tour,My Day videona tai kokkaus video!:) Siinä nyt jotain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti ideoista, my dayn voisinki tehä! :)

   Poista
 2. My day videona, Tallipäivä videolla ihan kunno sellanen pitkä + äänet + et puhut ku on vaan jotain tollasii videopostauksii niin haluisin kunnolliset TALLIPÄIVÄ postauksen, ja sit ois kiva joku hieno kuvapostaus missä ois kuvia kaikista hepoista sieltä tallilta missä käyt tai ainakin lähes (jos jostain ei saa hyvää kuvaan jne.) tuossa jotain pienii ehotuksii. :)

  VastaaPoista
 3. My day videolla olis kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä onkin nyt pyydetty niin paljon että taidan kuvata sen :D

   Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)