lauantai 9. elokuuta 2014

Videopostaus: Tallipäivä ft. Alisa

  Moi! Kesällä on ollut postauksia vähemmän, joten päätin "korvata" tätä teille ja kuvasin Alisan kanssa videopostauksen perjantaina. Ratsastin Viivillä, milläs muullakaan :D. Haettiin Viivi sisälle ja harjattiin se. Mentiin maneesiin ratsastamaan, koska siellä oli vähän viileämpää ja pohja pölisi paljon vähemmän.
  Ratsastin Viiviä koko ajan ajatuksella, että rentona vaan. Onnistuin mielestäni hyvin, koska keskiviikkona ratsastustunnilla sain vähän paljon oivalluksia hevosen rentouden ja rehellisen peräänannon suhteen. Rehellinen peräänanto siis lähtee rentoudesta ja tämän ajatuksen kautta päätin lähteä työstämään Viiviä. Käynnissä se oli todella hyvä. Samoin ravissa, peräänanto vaan ei ollut yhtä tasaista kuin keskiviikkona, mutta selvästi tasaisempi kuin yleensä vuokrauksissa. Ja Viivi oli rento kuin mikä! Monta kertaa Alisa huusi katsomosta, että näyttää rennolta. Jes, sitähän lähdettiinkin hakemaan! Pelkkää rentoutta, peräänannolla ei ollut niin väliä, tai sillä kulkeeko Viivi luotiviivan alapuolella vai yläpuolella, edessä vai takana.
  Välillä Alisan kommentti ravissa oli "takaosa on ihan lörppö", jolloinka minun piti vaan muistaa aktivoida hevosen takaosaa enemmän. Kauheasti muistettavaa ja tehtävää samalla kertaa!


Mitä tykkäsit?

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus + video :) Jotkut kohdat näytti videossa hirveen pimeiltä? "takaosa lörppö" xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kamera ei oo niin hyvä et tallis sais hyvää videoo, varsinkaa ku ei vaihdettu asetuksii. Ja jep xD

   Poista
 2. Hieno video, tykkä sin kyllä! :) Miks muuten toi ääni kuuluu yhessä kohassa silleen oudosti?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Missä kohassa? En tiedä, mulla kuului ainaki ihan normaalisti :D

   Poista
 3. Taino puhe kuulostaa oudolta ainakin kohdassa 1:04

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nopeutettu niin siks se kuulostaa hassulta :D:D

   Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)