lauantai 13. syyskuuta 2014

Perjantain onnistumiset


  Moi! Perjantaina koulun jälkeen suuntana oli taas talli ja Viivin ratsastus. Käytiin ensin Alisan kanssa ottamassa hevosista vähän poseerauskuvia kentällä, jonka jälkeen satuloitiin hevoset.
  Aloitin kentällä vain käynnissä ja alkukäyntien aikana höpötinkin vaan Alisan kanssa kaikkea hevosen peräänannosta kouluruokaan jne. Aloin pikkuhiljaa kerätä ohjia tuntumalle ja taivuttelin Viiviä kulmissa kunnolla sisäpohkeen ympäri. Viivi kuunteli tosi hyvin, vaikka mentiinkin kentällä jossa on yleensä aina kaikkea mielenkiintoista. Tein myös muutamia avotaivutuksia ja pohkeenväistöjä molempiin suuntiin, ennenkuin aloin ravaamaan.  Ravissa yritin keskittyä siihen, että Viivin takaosa on aktiivinen eikä se ole 'lörppö'. Mielestäni onnistuin hyvin, mutta Alisan kommenttien perusteella oltiin kaukana aktiivisesta takaosasta... Ravissakin vain taivuttelin Viiviä reippaassa ravissa ympyröillä, sillä ravaaminen sujui todella hyvin, Viivi myötäsi hyvin ja liikkui rentona.


Omg mun istunta XD

  En keskittynyt ravissa erityisesti mihinkään, sillä olin valinnut tämän päivän teemaksi pitkästä aikaa laukan. Laukkasin ensin uralla kevyessä istunnassa ja Viivi sai mennä niin kovaa kuin halusi. Kun halusin hidastaa, oli Viivi vähän eri mieltä kun se oli niin innoissaan :D. Mutta sitä halusinkin, että poni olisi innokas menemään itse eteenpäin jotta laukan työstäminen olisi helpompaa kun ei koko ajan tarvitse rummuttaa kantapäillä hevosen kylkiä. Viivi myötäsi laukassakin hetkellisesti hyvin, mutta olin silti todella tyytyväinen tammaan. Laukkasin vielä yhden pitkän sivun ilman käsiä, ei oikeastaan minkään takia, mutta siihen oli kiva lopettaa.Ei kaaduttu vaikka tässä vähän näyttää sille...

  Ravasin vielä loppuravit ihan pitkin ohjin ja kävelin taas ties miten monta kierrosta analysoiden ratsastusta Alisan kanssa. Vetelin Viivin selkää tallissa vähän sienellä, koska se oli aika hikinen kuten minäkin. Viivi sai vielä kaiken lisäksi uuden riimun, sellaisen todella kirkkaan ruohonvihreän. Se näytti todella kivalta, mutta ei sopinutkaan Viiville ihan yhtä hyvin kuin olin ajatellut. Uuden riimun 'ansiosta' Viivi sai lisänimen myrkkyprinsessa, sillä riimun väri vivahtaa hieman myrkynvihreään ;)


Pahoittelen vielä sitä että lähes kaikki kuvat on samaan kierrokseen, ihan sattumaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)