maanantai 27. lokakuuta 2014

Vanhoja bannereita

  Moikkamoi! Olen pitänyt blogia reilun puoli vuotta ja tämän puolen vuoden aikana on blogissa nähty jos jonkinlaista banneriviritelmää. Ajattelin, että varsinkin uudemmat lukijat haluavat nähdä näitä minun karmeita tuotoksiani. Jännä muuten huomata, kuinka olen kehittynyt bannereiden tekemisessä näin paljon! Bannerit ovat aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan.

   Tässä näette blogin ensimmäisen bannerin. Suoraan sanottuna tämä on aika ruma. En tykkää yhtään, enkä tykännyt silloinkaan kun bannerin tein, en vain osannut tehdä hienompaa.

 
 Sitten blogin seuraava banneri... Eka banneri vaihtui aika nopeasti pois. Tähän olin tyytyväinen silloin, ja onhan se vieläkin ihan kiva.


  Ja blogin kolmas banneri löytyykin tästä yläpuolelta. Tehdessäni tätä olin myyty, kuinka hienon bannerin osasinkaan tehdä. Mutta katsokaa nyt tuota Lucen pääkuvan rajausta, - aivan kamala! Muutenkin banneri on sävyltään aika tumma.

  
  Tämä banneri oli mielestäni todella hieno ja hieno se on vieläkin. Edelleen Lucen kuvat on rajattu huonosti ja se vähän ärsyttää... Voisin tehdä tämäntapaisen bannerin uudestaankin, mutta Viivin kuvilla. Taaemman Lucen kuvat ovat lisäksi aika tummia.  Bannerin teksti on valkoisella eikä siksi näy tässä kovin hyvin.


  Tämä banneri on edelleen hieno! Tykkään tosi paljontekstin fontista ja noista pyöreistä pikkukuvista oikealla. Tein pyöreitä kuvia varmaan kaksi tuntia, mutta nyt se on niin helppoa että yhden kuvan pyöristämiseen menee minuutti.


  Seuraava banneri ei olekaan minun omatekemä, vaan Hilan Puskateam -blogin kirjoittajan Lotan käsialaa. Pidän bannerista itse paljon, mutta blogissani se näkyi vain vähän aikaa. Vuokrahevosen vaihdon yhteydessä halusin Viivin kuvilla varustetun bannerin ja tämä sai väistyä.

   Tässä onkin ensimmäinen Viivin kuvilla oleva banneri. Tää on mun mielestä tosi hieno ja voisin laittaa tämän blogiini uudestaankin. Mutta katsotaan nyt, viitsinkö käyttää vanhaa banneria uudestaan ;).

   Edellinen banneri oli blogissani monta kuukautta, toisin kuin tämä... Bannerin varjostetut reunat ovat mielestäni hienot, mutta banneri väriltään mielestäni liian tumma. Tykkäsin tästä aluksi mutta sitten kyllästyin.

   Nykyistä banneria edeltävä taideteos näyttää tältä. Mulla meni aika nopeasti tähänkin innostus, mielestäni banneri on aika sekava ja värikäs ja joutui siksi vaihtoon. Tätä eikä edellistä banneria tulla näkemään blogissani varmasti ikinä enää.

  Ja tässä komeilee nykyinen banneri, johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Pidän paljon kaikista bannerin kuvista. Myös fontti on kiva ja fontin väri on kiva :). Ainoa huono puoli tässä on se, että tuossa pikkukuvien kohdalla bannerissa on tuollainen "reikä" josta taustakuva paistaa aika paljon läpi. Mutta kelvatkoon siihen asti kun kyllästyn!

Mikä näistä on sun lempibanneri?

2 kommenttia:

  1. Hienoja kaikki! :) Tykkäsin eniten seiskasta. ja täs on vieläki tää vahvista sanasi mikälie juttu.. :C

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja voi harmi, en saa sitä pois :-(

      Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)