lauantai 29. marraskuuta 2014

Minun päiväni 25.11

  Kuvasin teille tämän viikon tiistaina my dayn kuvina ja saattekin sen nyt nähtäväksi :). Sen enempää selittelemättä turhia, päästän teidät varsinaisen postauksen pariin.


  Heräsin vähän ennen seitsemää, vaikka koulu alkoi vasta yhdeksältä. Mulla kun ei ole tapana nukkua aamuisin pitkään. Valitsin itselleni vaatteet ja pukeuduttuani suuntasin alakertaan aamupalalle. Söin pari paahtoleipää ja join mukillisen kaakaota. Jälkiruuaksi nappasin yhden edellisenä päivänä leipomistani pipareista, nam!
 


Aamupalan jälkeen menin pesemään hampaat, meikkaamaan ja harjaamaan hiukset. Hiusten laittamisessa onnistuin kuluttamaan ties kuinka paljon aikaa, kun olin yöllä saanut letit jotenkin kummasti solmuun :D.


    Kun hiukset oli saatu hyvin, aloin pakkaamaan laukkua. Historian kirja, ruotsin kirja, penaali, villasukat... Puoli yhdeksän jälkeen lähdin kävelemään kouluun. Aamulla ei ollut kauhean kylmä, ja converseissa tarkeni yllättävän hyvin kävellä.


  Koulusta mulla ei ole yhtään kuvaa, siellä kun ei saa tietääkseni kuvata mitään. Meillä oli kuitenkin koulua 9-13, ja historiaa, äikkää ja ruotsia. Päästiin koulusta siis yhdeltä ja olin kotona noin viittätoista yli yksi.  Söin välipalaksi joulutortun ja selailin samalla kännykällä Bloggerista kaikki lukemattomat postaukset. Välipalan jälkeen luin matikan kokeeseen ja olin koneella säätämässä vähän blogin ulkoasun kanssa.


  Illalla ruokana meillä oli pestopastaa, mistä unohdin ottaa kuvan. Tilasin vielä Ifolorilta muutaman kuvan, sillä mun huoneen taulut kaipaa vähän uusia kuvia... Kävin suihkussa, katsoin UP:n, söin iltapalaksi hedelmäsalaattia ja menin nukkumaan. Tai no, selasin kännykällä ensin (taas) Bloggerista kaikki lukemattomat postaukset läpi ennenkuin nukahdin. Että sellainen päivä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)