sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Mitä Lucelle kuuluu?

  Moikka! Koko viikkoon en ole blogiin kirjoittanut, hups... Anyways, ajattelin kertoa teille mitä Lucelle kuuluu! Joka kerta kun menen tallille, käyn "moikkaamassa ponia". Mä meen rapsuttelemaan Lucea, laittamaan sen heinäverkkoa paremmin yms. Poni on aina innoissaan saamastaan huomiosta ja katsoo tosi söpösti korvat hörössä kaikkea mitä teen ♥.  Lucelle kuuluu hyvää. Se ulkoilee laumassa, jossa sen ympärillä on paljon lajitovereita. Luce on lauman omassa arvojärjestyksessä aika häntäpäässä, se viettää aikaansa enemmän yksin kuin muiden hevosten kanssa. Silti siitä huomaa, ettei se voisi olla paljoa onnellisempi. Sillä on ympärillä lauma ja ihmisiä jotka pitää siitä huolta.


  Yhdellä vuokrauskerralla, olisko ollut pari viikkoa sitten? Haettiin muutama hevonen ratsastettavaksi ulkoa sateesta. Luce jäi tosi surkean näköisenä portille hirnumaan. Se jaksoi siinä hirnua ehkä puoli tuntia ennenkuin menin tallista ulos hakemaan ratsastuskenkiä. Luce oli mennyt vähän kauemmaksi puiden alle sateen suojaan, mutta heti nähdessään minut se tuli portille. En voinut olla ottamatta litimärkää ponia sisälle, se näytti niin surkealta. Talliin päästyään Luce näytti niin iloiselta kun kuorin siltä kastuneen loimen päältä ja jätin sen karsinaansa syömään.
  Luce on kyllä siitä hauska poni, että e ilmoittaa aika selvästi milloin se haluaa sisälle ja milloin ei. Kesälläkin kun piti ottaa koko lauma sisälle, niin saatiin kaikki muut paitsi Luce, kun se raukka juoksi henkensä edestä meitä karkuun :D.


Tällainen postaus tällä kertaa, kuvitettu vieläpä vanhoilla kuvilla. Nähdään toivottavasti pian, yritän nyt alkaa kirjoittamaan blogiin vähän useammin kuin kaksi kertaa viikossa.

2 kommenttia:

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)