lauantai 22. marraskuuta 2014

Tallilla

  Viivi sai eilen uudet ohjat (!). Tänään rasvasin niiden nahkaosat ja ajattelin vaihtaa ne suitsiin, mutta... En saanut vanhoja ohjia irti kuolaimista, joten ne saavat jäädä huomiseen. Vaihdoin vielä Viiville satulahuovan, pääsin vihdoin eroon siitä sinisestä huovasta :D. Uusi ja puhdas huopa on toistaiseksi musta, katsotaan miltä se näyttää viikon päästä.

  Ööööööööö. Mä en osaa nyt oikeen kirjottaa mitään. Ratsastin tänään Ronja -nimisellä norjalaisella kylmäveritammalla. Ronja vei mua maneesissa välillä kun märkää rättiä, mutta melkeen kokoajan se pysyi käsissä. Oikeeseen kierrokseen en saanut sisäpohjetta ja asetusta läpi, ja siihen suuntaan ratsastaminen oli tosi vaikeeta.
  Huomenna meen sitten jo neljättä kertaa tällä viikolla ratsastaman, mä oon nimittäin menossa estetunnille! Toivon että saisin jotain kuvamatskua sieltä, niin saisitte estevalmennuksesta jonkun postauksen. On siistiä päästä hyppäämään huomenna, viimeksi oon hypännyt elokuussa. Vuokrauksessa olen kyllä mennyt puomeja ja kaksi viikkoa sitten tunnilla "hypättiin" kavaletteja, muttei se oo sama asia kun päästä oikeelle estetunnille. Odotan innolla huomista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)