torstai 18. joulukuuta 2014

Kännykkäkuvia

Moi! Viime postauksesta on jo vähän aikaa, mutta oon vaan niin laiska etten ole saanut tätä(kään) postausta aikaiseksi tehtyä. Tässäpä teille muutama ännykkäkuva nyt syksyltä :)

 Viivi nukkumassa ♥ // Voi vitsit, sillä on kyllä niin isot korvat ettei ne mahdu edes kuvaan! // true länkkäponi. Mentiin keskiviikkona länkkävarusteilla tunnilla, minä sain Roopen, jolla ei ole ikinä ennen ollut edes länkkäsatulaa selässä, mutta pikkujäbä meni tosi hienosti!

 Yksi päivä oli tosi hienon näköinen taivas! // Ihanaa sulkaajäätelöä ja kinuskikastiketta, nams! // Ulkona on nyt niin kivan näköistä pimeällä kun jokapaikassa on jouluvaloja ja kynttilöitä :)

Ruokaa... Muistaakseni Mariannekuppikakkuja vasemmassa yläkuvassa // ja itsetehtyä pikaruokaa, otin pakastimesta kanapiirakkaa ja tein salaatin viereen, oli hyvää! // Ja lisää salaattia, koulun jälkeen tekaisin itselleni pikaisesti kanasalaattia // pipareita leipomassa! Tein myös piparkakkutalon tällä viikolla, mutta siitä ette saa (vielä) kuvaa.

Nähdään toivottavasti taas pian blogin parissa, yritän keksiä jotain joulupostauksia kun kohta on jo joulukin. Postausehdotuksia saa antaa, ei tarvitse liittyä mitenkään jouluun tms!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja nams noi leivonnaiset :D Jotenkin vaan tuntuu, että näitä postauksia on tosi usein? Tai sitten se vaan tulee siitä kun kuvapostauksia on usein! ;D Olisi kiva saada taas pitkästä aikaa jotain videota ratsastuksesta tai sit ihan sellanen videopostaus, koska oon aina mieluummin katellu noita videoita kun lukenut tekstiä, no kyllä niissä on muitakin hyviä puolia.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :)! Kuvapostauksia on aika usein, kun tykkään tehdä niitä. Videoita ei voi kauhean usein tulla koska mulla ei ole sellaista kameraa jolla voi videoida. Voin pyytää tietty kavereita kuvaamaan videoitakin, mutta se on paljon hankalampaa silleen :)

      Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)