keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ostosten esittelyä

  Moikka! Eilen kävin kavereiden kanssa Willassa shoppailemassa. Kauppakeskuksessa tulikin vietettyä sellaiset seitsemän tuntia. Kivojen ostosten lisäksi sain jalat tosi kipeiksi kävelemisestä :D Ajattelin tulla teillekin näyttämään mun ostoksia:


  Sain joululahjaksi lahjakortin Gina Tricot'iin ja ostinkin sieltä tällaisen ihanan collegepaidan! Paita maksoi muistaakseni 19.95 €. Mietin pitkään minkä värisen paidan otan ja kaverit oli sitä mieltä että punainen ehdottomasti.


  Tämä paita oli niiiin suloinen, etten voinut jättää ostamatta! Minioneita ja vaaleanpunaisia yksisarvisia samassa paidassa, rakkautta ♥ Tämän paidan ostin New Yorkerista ja se maksoi n. 13 €. Malliltaan tää on aika leveä eikä mikään kovin pitkä.


  Ostin Tigerista kaksi pakettia tuollaisia kivoja kirjainmagneetteja, koska ajattelin että niillä saisi kivoja sanoja/ lauseita kirjoitettua mun magneettilipastoon. Yksi miinus täytyy antaa siitä, ettei paketeista löytynyt yhtään W-kirjainta.
  Lisäksi Tigeristä mukaan tartui "kartonkikolmio", eli kolmionmuotoisia erivärisiä kartonkeja. Tosi kivoja värejä joista voi askarrella vaikka mitä kortteja sun muita härpäkkeitä :D. Yhteensä nämä maksoivat suunnilleen 6 €.


  Sain joululahjaksi myös lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan. Sieltä ostinkin Stabilo-kyniä, kun vanhat on alkanut jo vähäsen kuivahtaa. Vanhat saavatkin sitten jäädä kotiin ja uudet pääsee mun penaaliin että voin näillä sitten koulussa kirjoitella. Paketissa oli 20 eriväristä stabiloa ja ne maksoivat muistaakseni 14.95 €.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)