torstai 15. tammikuuta 2015

Citymaasto

  Moikka! Eilen keskiviikkona ratsastustunnilla mentiin maastoon :-). Ratsukseni sain ihanaakin ihanamman Viivin. Maastoon lähtö tuli aika yllättäen, en nimittäin odottanut että illalla klo 17 aikaan oltaisiin lähdetty pimeään kengättömillä hevosilla. Onneksi kaikkeen on ratkaisu ja tallin omistaja oli suunnitellut meille "citymaaston" ja kierreltiin läheisellä asuinalueella (ja pellolla myös...) Asuinalueella oli hyvä ratsastaa, koska reitti oli valaistu. Tosin siellä oli myös paljon pelättävää. Mm. Viivi pelkäsi koiria ja mopopoikaa sekä tuijotti miestä joka työnteli pihassa lunta. Hassu poni ♥.
  Mentiin melkein koko ajan käyntiä, mutta pellolla ravattiin pari pätkää. Paikoin oli aika liukasta ja Viivikin liukasteli muutaman kerran. Onneksi jää näkyi niin osasi ratsastaa vierestä. Mopopojan 'tapaamisen' jälkeen Viivi oli hetken aika säikky, kun se säikähti mopoilijaa ihan kunnolla.


Pari kännykkäkuvaa Viivistä maaston jälkeen.
  Vähän reilun tunnin mittaisen maaston jälkeen ensimmäisenä tallissa otin Viiviltä kamat pois ja sitten itseltä heijastinliivin ja turvaliivin, kuinka ahdistavaa onkaan ratsastaa toppatakilla ja turvaliivillä! Räpsäisin myös kameralla pari kuvaa tallissa, mutta ne olivat aika huonolaatuisia ja yllä olevat kännykkäkuvat ovatkin eilisen parasta kuvasaldoa.

Tämäkin kuva on itseasiassa keskiviikolta :)
  Ja hei, sellaisesta asiasta haluaisin vielä ilmoittaa, että Siivetön Pegasos löytyy nyt myös Bloglovin'ista! Klikkaa itsesi blogin Bloglovin -profiiliin tästä.

Kuinka usein te maastoilette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)