perjantai 16. tammikuuta 2015

Vuosi taaksepäin

  Helou! Nyt olis vuorossa kuvapostaus viime vuodesta. Etsin tietokoneen ja muistitikkujen kätköistä kuvia, jotka tuovat mieleeni jotain ihania muistoja. Blogi täyttää tänään 1 vuotta ja tämän kunniaksi kokosin joitakin ihania muistoja vuoden ajalta. Tasan vuosi sitten julkaisin ensimmäisessä blogissani ensimmäisen postauksen. Vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista, iloa, surua, onnistumista ja epäonnistumista. Haluatteko nähdä, mitä minulla on jäänyt vuodesta mieleen?


"I love you to the moon and back"
Rakastan tuota ponia yli kaiken♥. Kuvan laatu ei ole paras mahdollinen, mutta fiilis, joka minulla kuvanottotilanteessa oli, on sanoinkuvailematon. Jos haluat lukea postauksen, jossa muiden muassa tämä kuva esiintyy, klikkaa tätä.


"Life is full of beautiful little moments, don't miss them"
  Tästä kuvasta mulle tulee mieleen vain pieni, valkoinen (ja likainen...) poni. Ei mitään muuta. Kuitenkin tuohon pieneen valkoiseen poniin liittyy sanoinkuvaamattoman paljon ihania asioita. Luce oli ja tulee aina olemaan elämäni ensirakkaus. Toivon hartaasti että poni voi elää pulskasti vielä pitkään ♥. Tätä kuvaa ja montaa muuta voi stalkata täältä."Love is about being together"
Ystävänpäivä! Ystävänpäivänä sain ihanan postausidean. Päätin kiittää kaikkia ihmisiä ja eläimiä, jotka tekevät elämästäni kokonaisen. Tämä kuva löytyi kyseisestä postauksesta. Uskomatonta, miten tästäkin on jo aikaa! Lue koko ystävänpäiväpostaus tästä linkistä.


"Everybody wants happiness, nobody wants pain, but u can't have rainbow without a little rain"
  Tästä kuvasta tulee mieleen ainoastaan paras piknik jolla olen ikinä ollut. En ole koskaan aiemmin ollut ponien kanssa retkellä ja tämä kerta onkin varmasti pitkän aikaa ainoa laatuaan.
  Se päivä oli ihana, mutta myös haikea. Piknikin kuvia ja lisää juttuja voit lukea tästä postauksesta. Tästä kuvasta tulee mieleen kaikki mitä olen Lucen kanssa tehnyt ja kokenut. Mieleen tulee myös joitain vaikeita asioita, kuten esimerkiksi vuokrahevosen vaihtaminen, joka oli mulle tosi surullista."Never give up!"
  OMG! Muistaakohan joku tätä? Toivon että ei, koska itse en tykkää tästä kuvasta yhtään... Ensimmäinen vuokrauskerta Viivillä ja olin vähällä lentää satulasta! Tosiaankin pieleen mennyt vuokrauskerta, hevoset olivat tarhassa niin kaukana kuin vain voi olla ja kaiken lisäksi lähes kymmenpäinen hevoslauma juoksi minua henkensä edestä karkuun. Tästä tallipäivästä voit lukea lisää täältä!"Aina ei voi onnistua"
Toukokuun alkupuolella puhuttiin postauksen verran siitä, kuinka toisten arvostelu pitäisi lopettaa. Päätin jo postauksen tehtyäni kirjoittaa sille vielä jatkoa, ja syksyllä kirjoitinkin jatko-osan koskien tallikiusaamista.


"Because I'm happy"
Heinäkuun puolessa välissä olin wannabe -kouluratsastaja ja Viivi true kouluheppa. Haaveet koulukisoihin pääsystä uhkasi toteutua ja treenasin +30 helteessä sinnikkäästi harjoitusravia. Syyskuussa kuitenkin selvisi, etten mä mihinkään kisoihin lähde :D Noh, ainakin sain taas yhden postauksen aikaiseksi. Ainiin! Tästä alkoi heräämään mun innostus myös kouluratsastusta kohtaan ;)


"Ride to the sunset"
  Syyskuun puolella ehdittiin käymään maastossa, - tosin vain loppukäyntien merkeissä mutta silti. Hevoset tykkäsi vaihtelusta ja ratsastajat myös. Alisa ja Janina, otetaanko heti keväällä uusiks kun säät ja pohjat vaan sallii? Maastoilupostausta pääsee lukemaan tästä.

"Kun vajoaa tarpeeksi alas, on suunta ainoastaan ylöspäin"
Syksyllä treenit Viivin kanssa alkoi vaan mennä huonommin ja huonommin. Lopulta syyksi selvisi epäsopiva satula, ja satula meni kirjaimellisesti saman tien vaihtoon. (eli siis kesken estevalmennuksen minut laitettiin juoksutytöksi hakemaan uusi satula jotta Viivi ja sen ratsastaja pystyivät jatkamaan treenejä) Tässä postaus kaikista huonoiten menneestä ratsastuskerrasta.


"I believe I can fly..."
Vuoden viimeinen estevalmennus oli aivan marraskuun lopussa. Estevalmennus oli hauska, hypättiin aika pieniä esteitä, mutta silti hyppäsin kyseisessä valmennuksessa korkeimman esteen ikinä. Eikä se edes kovin korkea ollut, n. 90 cm.


"Onnistumisen tunne on ihana!"
Joulukuussa paljastin 50 faktaa itsestäni, mutta isoin asia oli se, kun Viivin kanssa tapahtui pientä edistystä. Siitä lähtien on noustu tasaisen varmasti kohti kesän tasoa, vaikka ollaankin edelleen aika pohjalla.


"Mä pidän susta huolen"
Tammikuun alussa mietittiin sitä, millainen on onnellinen hevonen. Se on mielestäni mahdollisimman 'luonnollinen' eli ilman kenkiä ja loimea mahdollisuuksien mukaan. Se, mitä minun listassa oli, näkyy tämän linkin takaa.

  Vuoteen on mahtunut myös paljon muuta, mainitsemisen arvoista, mutta jonka ehkä jätän mainitsematta ensi kertaa varten. Blogin synttäreiden kunniaksi saatte ehdotella mitä tahansa postausehdotuksia ja toiveita, lupaan toteuttaa niistä muutaman! Nyt ei muuta kuin ehtottelemaan!

4 kommenttia:

 1. Videopostaus, my day, Viivin varusteet (ja lisää videoita!!) täällä on niin vähän ollut viimeaikoina niitä :/ :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myday ja joku videopostaus varmaankin toteutuu :) Videoita on ollut vähän koska mun kameralla ei pysty videoimaan :/

   Poista
 2. Kiva postaus toi edellinen "citymaasto" mutta ois kaivannu jotain aiheellisempia kuvia :/ No toki ymmärrän, ettei kannata hepan selässä jossain pimeessä maastossa yrittää räplätä tumput käsissä jotain puhelinta tai kameraa.. Ja kiva postaus tääkin, ihmettelin vaan, että miksi et oo tehnyt tätä aiemmin (joskus 31-5 päivä?). Komppaan myös edellistä, videoita ois kiva nähä :D, toki ymmärrän jos kamera hajonnut.. :/

  Joo ja sitten niihin postaus ehdotuksiin. Aika paljon tässäkin edellisen toistamista, mutta hm. joku video lucesta (sillee musiikit tms.) vanhoilla pätkillä, ois kiva saada vähän enemmän vanhusponia nähdä, koska olen täällä nyt niin uuteta.. Videoita olisi kiva myös saada useammin, mutta toki ymmärrän jos se on hankalaa. Sit just joku postaus viivin (tai sinun) varusteista, mielipide postaus (aihe?). :)
  Siinä nyt vähän noita.. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tehnyt tätä aiemmin, koska tämä on blogin syntymäpäivän kunniaksi tehty postaus ja blogi täytti vuoden 16. päivä. Videopostaus kuvattiinkin kavereiden kanssa, joten sellainen on tänne tulossa piakkoin :). Lucestakin voisin jotain väsäillä, katsotaan mitä saan aikaan! Ja jos ponista haluaa lukea enemmän, kannattaa tuolta sivupalkin blogiarkistosta katsella vanhoja postauksia, niissä Luce esiintyy enemmänkin :)

   Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)