lauantai 21. helmikuuta 2015

Ikävöin kesää

  Sanon aina kaikille, että mä rakastan talvea. Torstaina laskettelurinteessä sain koko ajan pyyhkiä vettä laseista pois, että näin mihin lasken. En tykkää loskakeleistä enkä vesisateesta, vaikka se onkin kesällä ihan jees. Varsinkin sillon, jos juoksee kaatosateessa peltiämpäri päässä taloa ympäri. Nyt mä voin vannoa, että talvi ei ookkaan enää yhtään kiva juttu.

  Haluan, että tulee kesä! Mä ikävöin aurinkoa ja lämpöä, vaikka sillon, kun niitä on, en ole tyytyväinen koska on liian kuuma ja aurinko häikäisee. Ikävöin kavereiden, varsinkin Alisan kanssa vietettyjä tallipäiviä. Tallilla on vaan parasta kesäisin, kun on hyvät kelit ratsastaa ulkona ja valokuvata. Viime kesän valokuvaennätys yhtenä päivänä saattoi lähennellä tuhatta valokuvaa, taidankin pistää tulevana kesänä paremmaksi! (toivottavasti uuden kameran kanssa, toi nykynen kamera on alkanut ärsyttää mua tosi paljon)  Ens kesänä haluan viettää elämäni parhaan ja ainoan rippileirin. Haluan kehittyä ratsastajana ja ehkä osallistua hevosleirille. En varmaan leiriläisenä, mutta ehkäpä mut huolitaan tallille leiriavustajaksi jos leiriä järjestetään. Ainakin mä toivon niin.

  Nämä yllä olevat kuvat on heinäkuulta. Oon nyt rakastunut tollasiin eri muotoisiin kuviin ja tällä kertaa ne on kaikki ympyröitä. Vasta, kun lisäsin kuvat tähän tekstikenttän, tajusin, että mun olisi kannattanut kohdistaa nuo pallerot keskelle ja tehdä kaikista samankokoisia. En nyt enää jaksa niitä muokata mutta whatever. Kelvatkoon näinkin :)

Mitä sä odotat ensi kesältä?

2 kommenttia:

  1. Kesä<3 Taidanmpa mäkin oottaa sitä vähän sallimattoman paljon.. :D Mutta toi on kyllä totta että kesällä ootta talvea ja talvella kesää.. odottelen innolla seuraavaa ratsastuspostausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se taitaa olla vähän niin että aina on väärä vuodenaika :D

      Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)