tiistai 17. maaliskuuta 2015

Mä tein toisenkin blogin

Otsikko kertoo taas kaiken oleellisen

  Jaa-a. Vai niin siinä sitten kävi. Mulla on nyt kaksi blogia, tämä blogi jonka sisältö tuskin tulee muuttumaan. Ja sitten on se toinen, valokuvausblogi. Pelkille valokuville, viimein saadaan tähän blogiin vähemmän kuvapostauksia.
  Menkääpäs tutustumaan mun valokuvausblogiin, tykätkää tai olkaa tykkäämättä. Btw, pitäiskö muuten tähänkin blogiin alkaa laittaa pystykuvat näin isoiksi vai onko pienemmät paremmat? Nii, sitä piti vielä sanoa että valokuvausblogiin kuviin tulee vesileimat, hyvä vai huono asia?


DSC08685_4_2_4


2 kommenttia:

  1. Mennänpäs katsomaan -> :D Niin ja tuo vesi leima juttu, onhan se hyvä ettei kuvia kopsata laittomasti, mutta jos leimat on isoja niin pilaa mun mielestä koko kuvan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesileimat ajattelin laittaa sen takia, että laitan kuvat toiseen blogiin Flickr'in kautta, niin sinne haluan vesileimat kuviin. Jos kuvia löytyy jostain kopioituna luvattomasti, alan varmaan laittamaan kuvien keskelle vesileiman niin, ettei sitä voi rajata pois. Nää vesileimat nyt vielä on aika "huomaamattomia" kun ovat tuossa kuvan reunassa eikä keskellä :-)

      Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)