torstai 9. huhtikuuta 2015

Täysin turha

  Joku randompostaus ilman päätä ja häntää ja jossa ei ole mitään sisältöä... Ja taas niin omaperäistä otsikkoa että oikeen hirvittää! Päätin nyt lisätä nämä kolme kuvaa, jotka ovat muistaakseni maanantailta, tänne blogiin. Ettei taas tule liian pitkää postaustaukoa. Ei mulla mitään oikeaa asiaa ole, kunhan tulin lisäämään nuo yllä olevat kuvat.

  Ootteko muuten tulossa Tampereen hevosmessuille? Minä olen menossa kavereiden kanssa sinne lauantaina luultavasti koko päiväksi. Ostoslistalla on pari postausta sitten mainitut kannukset ja niihin remmit sekä punaiset (fleece)pintelit Viiville, jotka sopisi hyvin punaisen satulahuovan kanssa. Oikeasti haluaisin vaaleanpunaiset tai pinkit pintelit, mutta koska tuo satulahuopa sattuu olemaan punainen niin onpahan sitten varusteet sävy sävyyn :D

Joo, ei mulla muuta. Nähdään viimeistään Tampereen hevosmessujen jälkeen niistä kertovassa postauksessa jos ei aiemmin törmäillä!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus vaikka olikin vähän epämääräinen ja sekava :). My day olisi kiva jos jossain vaiheessa pystyisit toteuttamaan semmoisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Voin ehkä kuvata my dayn joku päivä jos jaksan ja viitsin!

      Poista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)