torstai 14. toukokuuta 2015

Kännykkäkuvia

  Siitä on taas pitkä pitkä aika, kun olen viimeksi jakanut teille mun kännykästä kuvia. Äsken muokkasin kännykällä kuvat kollaaseiksi (vitsi miten kätevää!) ja latasin kuvat koneelle. Vanhimmat kuvat ovat luultavasti estevalmennusviikonlopulta ja siitä sitten uudempia aina eiliseen :)

1-3. Nämä kolme kuvaa taitavat kaikki olla esteviikonlopulta.


4. Hetken ponny seisoi tossa ja hirnui, ennenkuin lähti pukkilaukkaa oman laumansa luokse // 5. Vipsu ♥ // 6. Tässä joku aika sitten kun odottelin tallilta kyytiä kotiin, oli taivas oikein ihanan värinen :)!

7. Mascarponevaahtoa, keksimurua ja viinirypäleistä leikattuja "kukkasia" // 8-9. Vähän erilaisia pääsiäismunia, pitäähän sitä bling blingiä olla! // 10. Jotain kivoja kukkasia, en tiiä mitä noi on.

11. Taas nättiä auringonlaskua. // 12. Mun suuri rakkaus, uusi Baby Lips Electro ♥ on muuten tosi pigmenttistä huulirasvaa, suosittelen! // 13. Orvokkeja :)

14-15. Tällä ihanuudella ratsastin eilen tunnilla, hieno Cuma!

16. Hevosmessuilla. // 17. Leivoin juustopatonkeja vähän aika sitten. // 18. Matikkaa... // 19. Tosi nättiä yksi ilta, kun oli sumua. Harmi vaan, kun ei kännykkään saanut oikeen tallennettua sitä, niin ette nää kuinka sumuista oikeesti oli.

20. Supertyytyväinen esteviikonlopun merkkisuoritusradan jälkeen! // 21. Meijän akvaario :). // 22. Todella todella harvinaista, että mun blogista löytyy selfieitä! Etteikkö olis jopa ensimmäinen kerta? Anyways, tässä mulla on huulissa yllä mainittua baby lipsiä.
Mitä te tykkäätte näistä kännykkäkuvia postauksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)