lauantai 27. kesäkuuta 2015

Auringonlasku


  Juhannus oli kiva. Yhenä iltana nähtiin auringonlasku, kun pilvet eivät peittäneet aurinkoa taakseen. Sain todella hienoja kuvia, joiden parhaimmistoa näette tuossa yläpuolella. Valokuvaamisen lisäksi juhannuksena paahdettiin kokossa vaahtokarkkeja, uitiin ihan liikaa (jee heitin viimein talviturkin!), naurettiin, pelattiin ja pidettiin muuten hauskaa sukulaisporukalla.
  Juhannus ja siitä seuraava viikko olivat kyllä kivoja, mutta sekä bloggauksesta että hevosista aloin kärsiä vieroitusoireita. Onneksi käytiin yhdellä tallilla rapsuttelemassa heppoja, niin lieventyi heppaikävä - hetkeksi. Vihdoin olen kuitenkin kotona ja ensi viikolla mulla onkin oikea heppailuviikko, nimittäin menen ainakin neljänä päivänä ratsastamaan!

  Ratsastuksista tulee harmillisesti nyt kesätauko, kun hepat päästetään vihdoin täysipäiväisesti laitumelle lomailemaan ratsastustunneista. Niistä se on ehkä kivaa, mutta minua ärsyttää kun en pääse varmaankaan kuukauteen ratsastamaan. Mitähän ihmettä mä sinäkin aikana kirjoitan blogiin? Toivottavasti keksin jotain muutakin postattavaa kuin kuvia kauraturvista mässyttämässä ruohoa laitumella, niitä kuvia on blogissa nähty jo ihan liikaa... :D

Pikaisten kuulumisten kirjoittelun jälkeen jatkan juhannuksena otettujen kuvien muokkaamista ja aloitan edelliseen postaukseen tulleiden linkattujen blogien selaamista. Linkatkaahan muuten kaikki jotka vielä ette ole linkanneet omaa blogianne edelliseen postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)