perjantai 19. kesäkuuta 2015

Kännykkäkuvia taas

Puhelimen tyhjennystä taas, kerrankin on vähän kuvia kertynyt kännykkään! Yleensä kuvaan aina kaiken kameralla, mutta vihdoin oon oppinut että kännykälläkin saa ihan hyviä kuvia eikä kameraa tarvitse joka paikassa kuljettaa mukana.

1 & 2. Hevosia totutettiin toukokuussa tuoreeseen ruohoon pikkuhiljaa, kävipäs kätevästi kun otti Viivin mukaan ja keräsi samalla oreille ämpärin täyteen tuoretta! // 3. Meidän akvaarioon tuleva valo heijastuu kivasti sateenkaaren väreiksi seinään. // 4. Varustamassa Peppiä ratsastuskuntoon.

5. Auringonlaskua ♥ // 6. Mun oma kesähuvila, kaveri, karkkia ja lämmin päivä! // 7. Maisemakuvaa parhaimmillaan // 8. Täälläpäin meni kuumailmapalloja viime viikonloppuna.

9. Aamupalaksi mustikka-vesimelooni smoothieta ja riisipiirakoita. // 10. Ihana pikkuhauveli tunkemassa koko ajan syliin ♥ // 11. Taas tällaista kuvaa tältä viikolta yksi aamu. // 12. Tuunasin mun kypärää blingeillä, aika kiva tuli!

13. Lämmin päivä ja kylmää juotavaa, parhautta! // 14. Rakkausmuki, voiks tästä muuta sanoo :D? // 15. Leivoin mun rippijuhliin mansikkakuppikakkuja.

16, 17 & 18. Kukkia kukkia kukkia... // 19. Ponskit niin onnellisena laitumella :)

20. Itse tehtyjä hampurilaisia ja porkkanaranskiksia. // 21. Leivoin mun kaverin iidan kanssa ennen koulujen loppuja mustikkamuffinsseja ja lopusta taikinasta pyöräytettiin vielä kakkua. // 22. Late Lammas kakku... :D

3 kommenttia:

  1. kivoja kuvia! voi noi itetehdyt hampparit ja porkkana ranskalaiset näyttää tosi hyviltä! onkohan sulla niihin ohjetta ? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Ei oo ohjetta, mutta siis ihan perus jauhelihapihvi jonka päälle on ihan paistamisen loppuvaiheessa laitettu juustosiivu että se vähän sulaa. Sitten porkkanaranskikset tehtiin muistaakseni grillissä mutta ne voi tehdä samalla tavalla kuin tekisit itse lohkoperunoita :) ja sit vaan tonne väliin pihvin kanssa mitä huvittaa! Ja noi hampurilaiset taitaa olla kaupasta ostettuja... :D

    VastaaPoista
  3. Siis hampurilaissämpylät on ostettu kaupasta valmiina XD

    VastaaPoista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)