torstai 25. kesäkuuta 2015

Linkkaa blogisi!


  Linkkaa blogisi -postausta on pyydelty monta kertaa ja nyt kesän tultua kaipaisin lukulistalleni uusia mielenkiintoisia blogeja ja nyt kesälomalla minulla on myös aikaa selailla kaikkia blogeja läpi.

Linkkausaika on 25.6-5.7.2015, sen jälkeen linkattuja blogeja en enää katso. Omasta mielestäni parhaat blogit esittelen erillisessä postauksessa, mutta jos linkattuja blogeja on vähän esittelen ne kaikki.

Osallistuaksesi linkaa blogisi tämän postauksen kommenttikenttään 5.7 mennessä. Liitä mukaan lyhyt, 1-5 virkkeen esittely blogistasi. Huomioithan, että osallistuessasi annat minulle luvan kopioida blogistasi bannerin tai ottaa blogin ulkoasusta screen shotin esittelypostausta varten!

Ja sitten vaan linkkailemaan omia blogeja :)

15 kommenttia:

 1. http://pinkun-ja-inkun-life.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 02 syntyneen ikuisen ponitytön ja ihanan omalaatuisen poninsa Inkun kanssa niin kisakentillä kuin maastoissa laukatessa. Kilpailemme 1- ja 2-tasolla esteillä 70-90cm ja koulussa He C-B tasolla vaihtelevin tuloksin.

  VastaaPoista
 2. http://laukkalahestymisella.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta ja nyt kesän tullessa enemmän myös valokuvauksesta, kun ratsastus jää vähemmälle.

  VastaaPoista
 3. http://friisilainen.blogspot.fi

  Unelmien musta kertoo -13 syntyneen friisiläisorivarsa Albertin matkasta kohti aikuisuutta. Edellisen hevoseni kuoleman jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert. Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta.

  Ps. Uusi banneri on tilattu, kesäisempi ulkoasu on tulossa lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 4. http://heppojen-keskella.blogspot.fi/

  Kohta 16v bloggaaja kertoo hevoselämästään johon sisältyy pari kappaletta hoitohevosia ja melkein kuin oma kimo tamma, Olsku :)

  VastaaPoista
 5. http://blogi.tuulian.net/

  Hevosvalokuvausta ja välillä vähän muitakin kohteita :)

  VastaaPoista
 6. http://perfect-pony.blogspot.fi/

  Voitolla Tähtiin on -98 syntyneen hevosharrastajan, innokkaan valokuvaajan & toivottoman haaveilijan hieman erilainen poniblogi. Blogissani tarinoin elämästä kahden syötävän suloisen ponin kanssa, ja puran parhaani mukaan mutkikkaita ajatuksiani sanoiksi. Syksyllä jätän tämän elämän taakseni & aloitan hevosenhoitajaksi opiskelun kauempana kotoa :)

  VastaaPoista
 7. http://www.janinajou.blogspot.fi/
  Riemukasta elämää blogi kertoo riemukkaan norjalaisen kylmäveritamman
  Ronjan ja 14 vuotiaan eläimiä ja valokuvaamista rakastavan tytön vauhdikkaasta kuukaudesta. Ronja on vuokrahevoseni vain kuukauden minkä jälkeen hevostelu jää vähemmälle, mutta alan kirjoittaa enemmän kääpiöluppakorva kaneistani Mindystä ja Sulosta ((:

  VastaaPoista
 8. http://pilanpaiten.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ratsastuksista pienratsastuskoulussa. Aika paljon tarkkoja analyysejä ratsastuksista, mutta pyrin tekemään myös erillaisia postauksia vaikka materiaaleja ei olisi kamalasti. Kouluratsastus on päälaji ja siinä haluan kehittyä niin paljon kuin suinkin mahdollista.

  VastaaPoista
 9. http://senjassofia.blogspot.fi/

  16 vuotiaan ratsastuskoululaisen blogi, jossa on sekaisin niin lifestyleä kuin hevosiakin. Kesän aikana blogissa hiljaisempaa tuntien kesätauon takia.

  VastaaPoista
 10. Esittely on varmaa hieman liian pitkä, mutta en saanut sitä lyhenneltyä :D

  http://hevoshullunblog.blogspot.fi/

  Pihaponit & Tarmo-koira blogi kertoo tytöstä kolmen ponin ja koiran kanssa. Ponit asuvat omalla pihallamme, ja tallissa asustelee myös yksi suokki vuokralla. Minä, eli Milla olen kiinnostunut varsinkin kouluratsastuksesta. Blogin päätähtinä ovat kuitenkin Welsh Bard Bred poni Martti, New forest Nova, jota kutsutaan myös Noovaksi, Ruotsin ratsuponi Celle ja sekarotuinen Tarmo-koira.

  Tervetuloa seuraamaan elämäämme!

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. http://seikkailuihmemaassa.blogspot.fi/
  Lämminveritamman ja omistajansa arkea ja juhlaa. Postauksia asiasta ja asianvierestä.

  VastaaPoista
 13. welifedream.blogspot.fi

  v.2000 syntyneen tytön heppa/lifestyleblogi. Tällä hetkellä blogin päätähtinä toimivat 2 lämminveristä, joilta molemmilta löytyy ravuritaustaa. Blogia elävöittävät Nikon D3200 järjestelmäkameralla otetut kuvat.

  VastaaPoista
 14. http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/

  täysi-ikäisen tytön ja hänen ylläpitohevosensa elämästä kertova blogi. Blogin kirjoittaja lähdössä viikon sisään kesävaihtoon walesiin.

  VastaaPoista
 15. Hei, pakko mainita tähän alkuun, että sun blogissa on tosi hienoja kuvia! Toivottavasti ei haittaa, ettei mun blogi sovi ihan puhtaasti hevosblogi -lokeroon. :)

  http://sanniswindow.blogspot.fi/

  Kuvapainotteisessa blogissa seikkailee suuri saksanpaimenkoiralauma, kaksi pikkukoiraa ja -kissaa sekä heppamummo. Näiden kaikkien rakkaiden lemmikeiden puuhia kokoon kursii 17-vuotias lukiolainen, joka on hurahtanut eläinten lisäksi kuvataiteeseen.

  VastaaPoista

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)