torstai 11. kesäkuuta 2015

Ostoksia

  Moikka! Tänään suunnattiin heti aamusta Vantaalle Hööksiin ja päädyttiin vielä Jumbossakin pyörähtämään. Mukaan tarttui muutamia ostoksia, jotka ajattelin nyt esitellä teille :)


  Hööksille lähdettiin ostamaan mulle ratsastussaappaita, ja sellaiset myös löydettiin. Ah, nämä on vaan niin ihanat ♥. Kyseessä on  CRW:n Trento ratsastussaappaat, jotka ovat kyllä niin hyvät kuin Hööks niitä mainostaa. Halusin mustat saappaat, joissa on nauha edessä ja sellaiset myös sain. Mukaan napattiin vielä jotkut saapastuet, jotka vaikuttaa tosi hyviltä ja mikä parasta, niistä voi hyvin kantaa saappaita!


  Olen jo pitkään etsinyt Viiville luonnonharjaksista pölyharjaa, etsin sellaista jo hevosmessuilta mutta en löytänyt sopivaa. Hööksiltä kuitenkin löysin tämän ihanan luonnonharjaksisen pölyharjan, eikä hintakaan ollut paha, 15 euroa. Harja on merkiltään ilmeisesti Borstiq, ja se vaikuttaa todella laadukkaalta ja hyvältä.


  Jumbossa käytiin Sinellissä, ja löysin sieltä kaikenlaisia askarteluun tarkoitettuja blingejä. Päätin ostaa nämä ihanat blingit, ja liimata ratsastuskypärään. Nyt mun kypärässä on joitain pari vuotta sitten liimattuja kynsitarroja ja ajattelin että taitaa olla tarpeellista ostaa uusia. Kokeilin kuinka kestäviä blongit on ja liimasin yhden kännykkääni. Täytyy sanoa, että hyvin pysyy sillä en saa blingiä enää irti :D


  Olen etsinyt tällaisia mukeja/laseja jo pitkään. We heart it:issa näkyy paljon kuvia, jossa on tällaisia laseja ja halusin sitten itsellenikin tällaisen. Mietin pitkään että mistä näitä saa, kunnes Suomalaisesta kirjakaupasta törmäsin näihin ihan sattumalta. Olihan sitä sitten pakko ostaa näitä kaksi kappaletta, kun hintaakin oli vajaa 3 € / kpl.


  Älkää kysykö, miksi ihmeessä ostin kesä vasten kahdeksan kappaletta pyyhekumeja :D Suomalaisesta kirjakaupasta löysin nämä ihanat aakkoskumit, joista jokainen on sekä kirjain että eläin. Puolet kumeista annoin siskolle, ja puolet pidin tietysti itselläni. Vielä en ole ehtinyt testaamaan, kuinka hyvin nämä toimii mutta eiköhän niillä jotenkin kumita :)!


  Se syy, miksi alunperin Jumboon lähdettiin, oli se, että mulle piti löytää valkoinen neuletakki mun rippijuhliin. Mangosta löytyikin tämä ihana reikäneule, joka sopii tosi hyvin mun mekkoon! Kriteereitä neuletakkiin oli aika paljon, mutta lopulta löydettiin kaikkia niitä vastaava takki. Onneksi löydettiin, koska jos lauantaina on kylmä sää niin mä paleltuisin ilman tätä!

Muista seurata myös Bloglovinissa!

2 kommenttia:

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)