sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Ilman satulaa

  Perjantaina oli parhaimmillaan lähes kolmekymmentä astetta lämmintä. Jätettiin suosiolla ratsastus illalle päivän kuumimpien tuntien mentyä ohi. Silti kuuden maissa oli vielä aika tukalan kuumaa ratsastaa. Kiitos ihanalle tallin omistajalle joka antoi luvan mennä ilman satulaa!! Satulan ja shortsien yhdistelmä ei ole paras mahdollinen satulanpolttamien takia eikä tullut mieleenkään laittaa pitkiä housuja ja saappaita siinä helteessä.

  Eli ei muuta kuin hepalle suitset ja minulle kypärä päähän niin oltiinkin jo valmiita lähtemään kentälle joka pölisi kuin aavikko... Jaksoin ratsastaa kengät jalassa ehkä kymmenen metriä, ja sitten varpaiden alkaessa paahtua oli potkaistava tennarit kentän laidalle ja ratsastettava sukkasillaan.
  Viivi oli, ehkä osittain kuumuudesta johtuen, laiskalla tuulella. Mutta minua se ei paljon haitannut. Parempi vaan jos konilla ei ole liikaa ylimääräistä energiaa riekkua ja pukitella pitkin maita ja mantuja.

Kiitokset Annalle postauksen kuvista :)!

nautin kesästä haha!
   Suunnittelin ensin että teen kaikenlaista, pohkeenväistöjä, avoja ja sulkuja. No ne nyt sitten vähän jäi, kun en jaksanut kauhean tosissaan alkaa vääntää kouluratsastusta. Teki mieli vain antaa Viivin mennä vähän vapaammin ja ottaa itse vähän rennosti. 
  En tehnyt mitään fiksua, kunhan ravailin ja laukkailin aina kun jaksoin. Oli kyllä ihanan rentouttavaa olla tekemättä mitään vaikeaa ja vaan humputella pitkin poikin. Viivi oli laiskalla tuulella ja laukatessa jalat laahasi maata, mutta annoin ponin tehdä niin. Koska en itse jaksanut pyytää sitä eteen, oli aivan liian kuuma jo valmiiksi.

  Neljänkymmenen minuutin ratsastuksen jälkeen sekä Viivi että minä pääsimme pesulle. Pesin Viiviltä hiet pois jonka jälkeen suunnattiinkin pesuboksiin suihkuttamaan omat hevosenkarvaiset ja hikiset jalat niin puhtaiksi, että kehtasi pyöräillä kotiin :D
Tässä yritän epätoivoisesti tehdä avotaivutusta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)