sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Linkkaa blogisi! blogiesittelyt

Tästä postauksesta löytyy kaikki Linkkaa blogisi! -postaukseen tulleiden blogien esittelyt. Päätin nyt lyhyesti esitellä lempiblogini ja linkata vielä kaikki linkatut blogit tähän. Jotta postaus ei venyisi kilometrin mittaiseksi, päästän teidät blogiesittelyiden pariin :)

"Unelmien musta kertoo -13 syntyneen friisiläisorivarsa Albertin matkasta kohti aikuisuutta. Edellisen hevoseni kuoleman jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert. Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta."

Ensimmäisenä blogin avattuani silmiini osui hieno ja kesäinen banneri. Pidän blogin kirjoittajan Anniinan kirjoitustyylistä ja osittain sekä sen että komean Albertin takia tämäkin blogi päätyy lukulistalle. Postauksia kuvittavat hauskat kuvat ja toisinaan myös videot.

"Hevosvalokuvausta ja välillä vähän muitakin kohteita :)"

Tuulian valokuvausblogi on kuulunut jo pidemän aikaa lukulistalleni ja tykkään blogista paljon. Blogin ulkoasu on tumma ja yksinkertainen, mutta sopii blogille kuin nenä päähän. Tuulian blogi on täynnä hienoja ja hyvälaatuisia valokuvia joita on ilo katsella! 

 Voitolla Tähtiin
"Voitolla Tähtiin on -98 syntyneen hevosharrastajan, innokkaan valokuvaajan & toivottoman haaveilijan hieman erilainen poniblogi. Blogissani tarinoin elämästä kahden syötävän suloisen ponin kanssa, ja puran parhaani mukaan mutkikkaita ajatuksiani sanoiksi. Syksyllä jätän tämän elämän taakseni & aloitan hevosenhoitajaksi opiskelun kauempana kotoa :)"

Tähän blogiin en olekaan tätä ennen törmännyt. Voitolla Tähtiin -blogissa on kesäinen ja nätti banneri, joka ainakin omaa silmääni miellyttää kovasti. Blogitekstejä tulee tasaisin väliajoin ja usein, jonka lisäksi ne on kuvitettu hauskoilla kuvilla sekä toisinaan myös videoilla. Päätähtenä esiintyvä poni on myös aivan ihana ♥

"Riemukasta elämää blogi kertoo riemukkaan norjalaisen kylmäveritamman
Ronjan ja 14 vuotiaan eläimiä ja valokuvaamista rakastavan tytön vauhdikkaasta kuukaudesta. Ronja on vuokrahevoseni vain kuukauden minkä jälkeen hevostelu jää vähemmälle, mutta alan kirjoittaa enemmän kääpiöluppakorva kaneistani Mindystä ja Sulosta ((:"

Janina on yksi parhaista kavereistani ja siksi hänen bloginsa kuuluukin lempiblogieni listalle. Postauksia tulee aika harvakseltaan, mutta silloin kun niitä on tullakseen ovat ne täynnä valokuvia ja tekstiä. Blogin ulkoasu on hieno (koska olen itse tehnyt sen... :D) ja päätähtinä toimivat Ronja, Mindy ja Sulo ovat suloisia.

Seikkailu Ihmemaassa
"Lämminveritamman ja omistajansa arkea ja juhlaa. Postauksia asiasta ja asianvierestä."

Seikkailu Ihmemaassa -blogia on joskus tullut selailtua, mutta vasta nyt pneuduin blogiin kunnolla. Täytyy sanoa, että blogin ulkoasu on aivan superhieno!! Tykkään bloggaajan Lauran kirjoitustyylistä, ja hauskan tekstin lisäksi postauksia kuvittavat hauskat kuvat Alice-tammasta. Videoita blogista en oikeastaan löytänyt, mutta monet kuvat korvaavat kyllä sen :). 

"täysi-ikäisen tytön ja hänen ylläpitohevosensa elämästä kertova blogi. Blogin kirjoittaja lähdössä viikon sisään kesävaihtoon walesiin."

Blogin bannerin vasemmassa laidassa oleva koirakuva on superihana! Blogin ulkoasu on mielestäni siisti ja kesäinen ja sopii blogiin mainiosti. Postauksia tulee tasaisin väliajoin, kuitenkin melko harvoin. Postaukset on kuvitettu hauskoilla kuvilla ja usein mukana on myös videoita. Flinkin ja Siirin esittelysivut voisivat olla vielä hieman kattavammat, vaikka niissä on nytkin jo hyvin tietoa.

Loput linkatut blogit:

"Blogi kertoo 02 syntyneen ikuisen ponitytön ja ihanan omalaatuisen poninsa Inkun kanssa niin kisakentillä kuin maastoissa laukatessa. Kilpailemme 1- ja 2-tasolla esteillä 70-90cm ja koulussa He C-B tasolla vaihtelevin tuloksin."

"Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ratsastusharrastuksesta ja nyt kesän tullessa enemmän myös valokuvauksesta, kun ratsastus jää vähemmälle."

"Kohta 16v bloggaaja kertoo hevoselämästään johon sisältyy pari kappaletta hoitohevosia ja melkein kuin oma kimo tamma, Olsku :)"

Pilanpäiten
"Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön ratsastuksista pienratsastuskoulussa. Aika paljon tarkkoja analyysejä ratsastuksista, mutta pyrin tekemään myös erillaisia postauksia vaikka materiaaleja ei olisi kamalasti. Kouluratsastus on päälaji ja siinä haluan kehittyä niin paljon kuin suinkin mahdollista."

Naurava Ponityttö
"16 vuotiaan ratsastuskoululaisen blogi, jossa on sekaisin niin lifestyleä kuin hevosiakin. Kesän aikana blogissa hiljaisempaa tuntien kesätauon takia."

Pihaponit & Tarmo-koira
"Pihaponit & Tarmo-koira blogi kertoo tytöstä kolmen ponin ja koiran kanssa. Ponit asuvat omalla pihallamme, ja tallissa asustelee myös yksi suokki vuokralla. Minä, eli Milla olen kiinnostunut varsinkin kouluratsastuksesta. Blogin päätähtinä ovat kuitenkin Welsh Bard Bred poni Martti, New forest Nova, jota kutsutaan myös Noovaksi, Ruotsin ratsuponi Celle ja sekarotuinen Tarmo-koira."

Hymyillen Huomiseen
"v.2000 syntyneen tytön heppa/lifestyleblogi. Tällä hetkellä blogin päätähtinä toimivat 2 lämminveristä, joilta molemmilta löytyy ravuritaustaa. Blogia elävöittävät Nikon D3200 järjestelmäkameralla otetut kuvat."

Window to our life
"Kuvapainotteisessa blogissa seikkailee suuri saksanpaimenkoiralauma, kaksi pikkukoiraa ja -kissaa sekä heppamummo. Näiden kaikkien rakkaiden lemmikeiden puuhia kokoon kursii 17-vuotias lukiolainen, joka on hurahtanut eläinten lisäksi kuvataiteeseen."

Huhhuh olipas paljon kirjoitettavaa! Blogeja olisin jaksanut selailla tuntikaupalla ja tämän postauksen kirjoittaminen osittain siksi vähän venyi.  Toivottavasti en nyt unohtanut mainita yhtään blogia vaan muistin laittaa kaikki tähän :D. Kiitokset vielä kaikille bloginsa linkanneille!

2 kommenttia:

Cuma ja Viivi eivät ole omiani, vaan ratsastuskoulun hevosia. :)